Lagner og sengelinned 

Underkategorier

Kuvertlagner

Hvad er et kuvertlagen?

Et kuvertlagen er et lagen uden elastik (modsat et stræklagen), som gør det særdeles nemt at arbejde med. Et kuvertlagen virker ved at man blot folder alle lagnets fire hjørner ind under topmadrassen. Nemmere bliver det ikke.

Alle vores kuvertlagner kan bruges på topmadrasser som har en højde på 4-10 centimeter.

Et kuvertlagen skal lægges oven på en topmadras for at ligge ordentligt. Lægger du dit kuvertlagen direkte på din seng, vil det ikke passe.

Find den helt rigtige topmadras her!

Hvorfor vælge et kuvertlagen?

De fleste af os har problemer med at få lagnet til at blive siddende på sengen. Enten så kryber det op i løbet af natten, når man vender og drejer sig, eller også volder det store problemer når det skal lægges på.

Med en kuvertlagen slipper du for netop disse problemer!

Et kuvertlagen vil aldrig løbe op i det ene hjørne af madrassen, når man forsøger at folde det ind under et andet hjørne. Det bliver ikke meget nemmere, end med et kuvertlagen.

Sengebutikken har fokus på dig og dit søvnbehov, og vi kan tilbyde dig et kuvertlagen af høj kvalitet til billige priser.

Materialet og dets betydning for din komfort

Hos Sengebutikken går vi højt op i kvalitet, og vi arbejder dagligt på at give dig den bedste nattesøvn. Dette afspejler sig naturligvis også i vores kuvertlagner, som er produceret med de allerbedste materialer.

Alle vores kuvertlagner er af ekstra fin percale kvalitet. Percalelagner er ekstra bløde, hvilket er med til at give dig en bedre nattesøvn. Desuden er de utrolig slidstærke, da percalebomuld har en betydeligt tættere vævning, sammenlignet med normale bomuldslagner.

Percalebomuld har ligeledes en praktisk fordel, da den tætte vævning i stoffet, betyder at vores kuvertlagen har en væsentlig bedre fugtafledning, hvilket giver en kortere tørretid.

Et almindeligt bomuldslagen har typisk omkring 150 tråde i vævningen, mens vores kuvertlagen af percale bomuld har 200 tråde pr. kvadrat tomme.

Størrelser og farver

Vi tilbyder et stort udvalg af kuvertlagner i mange mål og i 16 flotte farver - alt fra turkis til helt almindelig hvid. Så vi har med garanti et kuvertlagen, der passer ind i dit soveværelse.

Vores kuvertlagen kan fås i følgende størrelser: 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 160x210 og 180x210 til en billig pris på 229 kr.

Gode råd til vedligeholdelse

Hos Sengebutikken anbefaler vi at du vasker dit kuvertlagen på 60 grader, for at få et tilstrækkeligt rent resultat. På den måde er du også sikker på at holde husstøvmider væk.

Vask desuden dit kuvertlagen regelmæssigt. Sengetøj bliver hurtigt fyldt med døde hudceller, hår og sved. En god tommelfingerregel er derfor at vaske dynebetræk og lagen cirka hver 14. dag. Har du allergi overfor husstøvmider skal du dog overveje at vaske dit sengetøj noget oftere.


Kuvertlagen_billig

Spørgsmål og information

Hvis du er i tvivl om hvilken type lagen du skal købe, er du mere end velkommen til at ringe til os på 42 912 100. Vi sidder klar ved telefonen, og er i stand til at hjælpe dig, har du nogle spørgsmål om vores produkter.

Du kan være sikker på at vi hjælper dig med at finde det rette kuvertlagen til din seng!

Hos Sengebutikken går vi højt op i kundeservice, og vores største ønske er at give dig den bedste nattesøvn.

Du har ikke sovet rigtig godt, før du har ligget på et kuvertlagen fra Sengebutikken!

Vådliggerlagner

Hvad er et vådliggerlagen?

Vådliggerlagnet har gennem tiden fået tildelt en lang række navne så som tisselagen, tisseunderlag og sengebeskytter. Alle som én beskriver navnene det samme produkt, der tjener det samme væsentlige formål.

Vådliggerlagnets funktion er at beskytte sengen mod urin, da urin i sengen naturligvis medfører en grim og ubehageligt lugt samt forkorter din sengs levetid.

Vådliggerlagnet kan beskytte din seng, da det er kraftigere i vævningen end almindelige lagner, og fordi det har en vandtæt bagside, hvor væsker ikke kan komme igennem. Med et vådliggerlagen undgår du urin i sengen, og vådliggerlagnet kan let vaskes og genbruges.


Hvilken betydning har materialet?

Hos Sengebutikken går vi op i kvalitetsmaterialer, der kan sikrer din nattesøvn på bedst mulige vis. I den sammenhæng sørger vi for kun at indkøbe vådliggerlagner i den højeste kvalitet. Det betyder for dig, at du får et produkt, hvor kvaliteten er i top og som af den grund holder længe.

Et vådliggerlagen skal have en god åndbarhed, og det får det kun, hvis man bruger de rette materialer. Hvis lagnet ikke er åndbart, kan det hurtigt føre til svedeture og ubehag i løbet af natten. Vi lever af at levere god nattesøvn, og derfor vil du kun finde lagner med en god åndbarhed hos Sengebutikken.


Hvem har brug for et vådliggerlagen?

Først og fremmest er vådliggerlagnet ideelt til små børn, der har svært ved at holde på urinen, når de sover. Det samme gør sig gældende for nogle ældre mennesker. Det er nemlig meget naturligt, når man kommer op i alderen, at man kan få problemer med sengevædning. Nogle får problemer med at kontrollere vandafledningen, hvor andre kan få lidelser som inkontinens. Vådliggerlagnet dækker uanset alder og lidelse, det samme behov.

Hos Sengebutikken kan du lave en god investering ved at anskaffe dig et vådliggerlagen. Det er en investering, der både kan mærkes på hygiejnen, helbredet og økonomien. Ved at købe et vådliggerlagen forhindrer du, at urinen går igennem topmadrassen og sengen. Det er alt andet end lige lettere at vaske et lagen, end det er at vaske en seng.

Billede af vaedliggerlagner

Hvilke vådliggerlagner har Sengebutikken?

Sengebutikken tilbyder et bredt udvalg af vådliggerlagner i mange forskellige størrelse. Fælles for alle vores lagner er, at kvaliteten er i top, og at de alle er produceret i 100% bomuld. Det sikrer dig den bedst mulige nattesøvn.

Sengebutikken har størrelser, der spænder fra 80x200 til 180x200, hvorved vores lagner både fås til enkeltmandssenge, halvandenmandsenge og dobbeltsenge . Vi har flere størrelser i mellem (90x200, 140x200, 160x200), så du kan få et lagen, der passer til din seng.


Hvilket vådliggerlagen passer bedst til dig?

Når du køber et vådliggerlagen hos Sengebutikken, er det eneste, du skal gøre dig klart, hvilken størrelse din seng har. Derefter står vores sengespecialister klar til at finde et lagen frem til dig, der passer lige til din sengs størrelse

Vores vådliggerlagner kan du enten købe her i webshoppen, eller du kan besøge vores fysiske butik i Søborg, hvor du har mulighed for at komme og se alle vores produkter. Derudover sidder vi altid klar ved tasterne til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan enten sende en mail på info@sengebutikken.dk eller ringe til os på 42 91 21 00.

Rullemadrasser

Hvad er en rullemadras?

En rullemadras er et ekstra lag til din seng, der lægges oven på topmadrassen. Rullemadrassen har til formål at beskytte topmadrassen og ikke mindst din seng. Det beskyttende lag er en god investering for dig, der ikke er interesseret i at skulle udskifte væsentligt dyrere dele af din seng.


Hvorfor har du brug for en rullemadras?

Rullemadrassens primære funktion er at beskytte sengen mod fugt, og fugt er der rigeligt af i dit soveværelse om natten. Hver nat udleder vi mennesker over én liter væske i form af sved, hvilket din seng bestemt ikke har godt af. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig en rullemadras, der kan opsuge størstedelen er fugten.

Hvis du oplever, at du ofte vågner op med hovedpine eller kvalme, kan det være fordi, du bliver dehydreret om natten. I så fald bør du overveje at få en ny dyne.

Det kan være en stor fordel at lade rullemadrassen opsuge fugten, da den er langt mere håndgribelig end en seng. Rullemadrassen kan nemlig vaskes, når det bliver nødvendigt og kan sagtens tåle maskinvask. I forhold til hygiejnen bør du faktisk vaske dit sengetøj og rullemadrassen så oftest som muligt.

Når du køber en rullemadras, vil du på sigt opnå en kæmpe besparelse i og med, at du skåner selve sengen for at blive udsat for fugt. Det er trods alt billigere at udskifte en rullemadras, end det er at skulle investere i en ny seng. Derudover er rullemadrassen med til at sikre dit gode helbred, eftersom du hyppigere kan få vasket den end selve sengen.

rullemadras paa seng

Hvilken betydning har materialet?

Hos Sengebutikken er vi specialister i søvn, senge og sengeudstyr. Derfor går vi meget op i kvaliteten af de materialer, der bruges til at producere de varer, vi tilbyder. Vi elsker at dele ud af vores store viden om materialer, og vi kan bruge vores viden til at finde en rullemadras, der passer perfekt til dig.

Rullemadrasser produceres i en lang række forskellige materialer, hvoraf nogle er klart at foretrække. Der findes for eksempel rullemadrasser lavet af forskellige kunststoffer så som polyester. Prisen på materialet er billigt, mens prisen for kunden er meget høj, og derfor bør disse undgås.

Sengebutikken sælger udelukkende rullemadrasser af 100% bomuld, der har den fordel, at det suger rigtigt godt. Eftersom det er et naturligt materiale, efterlader det heller ikke nogen spor på huden. Omvendt med en rullemadras i polyester kan man risikerer at opleve irriteret hud og kløen.


Find en rullemadras, der passer til dig!

Hos Sengebutikken tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige rullemadrasser i forskellige prisklasser og i forskellige størrelse. Som sagt er vores rullemadrasser lavet af 100% bomuld, hvorved du altid er garanteret den højest mulige kvalitet.

Vi vil gerne sikre os, at vi du får lige præcis den rullemadras, der passer til din seng. Derfor fås vores rullemadrasser i alle størrelse, således at vi har rullemadrasser til enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge. Vi tilbyder disse størrelser:

  • 80x200
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 80x210
  • 90x210
  • 140x210
  • 160x210
  • 180x210

Vi står klar til at hjælpe dig!

Sengebutikkens sengespecialister står altid klar til at hjælpe dig med at finde de produkter, der passer til dig og dine behov. Vi er eksperter inden for vores felt og holder os altid opdateret med de nyeste trends og teknologier inden for sengebranchen.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten sende os en mail på info@sengebutikken.dk eller ringe til os på 42 91 21 00.

Vi vil gerne sikre os, at du kommer hjem med det helt rigtige, og derfor anbefaler vi altid, at du besøger os i vores fysiske butik i Søborg, hvor du kan prøve, føle og røre ved alle vores produkter. På den måde bliver det også endnu lettere at finde den rigtige varer frem til dig.

Flex rullemadrasser

Hvad er en flex rullemadras?

En flex rullemadras har samme funktion, som en ordinær rullemadras - at beskytte sengen mod fugt. En flex rullemadras er ofte nødvendig når man har en seng, som kan indstilles i forskellige positioner. Hovedparten af flex rullemadrasser, er formet som et H, hvilket gør den ideel for folk har har elevationssenge i hjemmet.

Hvornår har man brug for en flex rullemadras?

En flex rullemadras er til dig, som har to elevationssenge. Med en flex rullemadras, kan du og din partner indstille jeres elevationssenge i de vinkler som i hver især ønsker, uden at det påvirker komforten og beskyttelsen af madrasserne.

Er det overhovedet nødvendigt med en rullemadras?

Svaret er ja. Man gør klogt i, at investere i en rullemadras. Rullemadrassen afleder størstedelen af fugt, for at trænge ind i sengen. Mennesket udskiller i snit over én liter sved hver nat, hvilket er en betydelig mængde.

Med tiden kan de store mængder fugt, skabe slid på madrassen, i tilfælde af, at man ikke benytter en rullemadras. Har man derimod købt en rullemadras, vasker man blot rullemadrassen når det er tid.

Rullemadrassen kan spare dig for mange penge, eftersom at den beskytter sengen mod fugt og slitage. Det er en langt billigere løsning at skifte rullemadrassen ud, end sengen.

Se også vores udvalg af flexlagner

Flexlagner

Hvad er et flexlagen?

Et flexlagen er et lagen med split i begge ender. Flexlagnet er derfor oplagt til elevationssenge som står side om side. Lagnet gør det muligt at bruge alle elevationssengens funktioner uden komplikationer.

Bruger du et almindeligt lagen på en elevationsseng, i stedet for et flexlagen vil du hurtigt være i problemer. Du vil ikke have mulighed for at benytte sengenes funktioner uafhængigt af hinanden - du mister altså hele formålet med en elevationsseng.

Et flexlagen er særligt godt egnet til elevationssenge på grund af dets H-form. Denne form giver lagnet fleksibelt, og giver dig mulighed for at anvende begge elevationssenges funktioner uafhængigt af hinanden. Med et flexlagen er det altså muligt at ligge i den stilling man ønsker, uden at det påvirker parternes liggestilling.

Ved et flexlagen får du altså det meste ud af din elevationsseng - når du nu har investeret i en elevationsseng, ville det være ærgerligt at begrænse dens komfort og funktionalitet.

Størrelser og farver på vores flexlagen

I Sengebutikken har vi flere forskellige størrelser. På den måde matcher vi de fleste behov, hvilket vi går højt op i. Du er sikker på at kunne finde et flexlagen der passer til din seng.

Alle vores flexlagner er hvide, så de nemmere passer ind i ethvert hjem. Den hvide farve klæder de fleste senge, og det er nemt at finde matchende dyne- og hovedpudebetræk.

Vores flexlagen kan fås i følgende størrelser: 180x200, 180x210, 160x210 og 160x200 til en fair pris på 599 kr.

Køb et flexlagen som er slidstærkt og praktisk

Alle Sengebutikkens flexlagner er af ekstra fin percale kvalitet. Percalelagner er ekstra bløde, hvilket er med til at give dig en bedre nattesøvn. Desuden er de utrolig slidstærke, da percalelagner har en betydeligt tættere vævning, sammenlignet med normale bomuldslagner.

Percale har ligeledes en praktisk fordel, da den tætte vævning i stoffet, betyder at vores flexlagen har en væsentlig bedre fugtafledning, hvilket giver en kortere tørretid.

Et almindeligt bomuldslagen har typisk omkring 150 tråde i vævningen, mens percale bomuld har 200 tråde pr. kvadrat tomme.

Ved et flexlagen er det vigtigt at lagnet et solidt, der hvor det splitter - ellers kan man risikere at bomuldsmaterialet går i stykker, når elevationssengene går op og ned. Du kan være sikker på at vores flexlagner holder længe, da materialet er af høj kvalitet.

Se også vores udvalg af flex rullemadrasser!

Gode råd til vedligeholdelse

Hos Sengebutikken anbefaler vi at du vasker dit pecale flexlagen på 60 grader, for at få et tilstrækkeligt rent resultat. På den måde er du også sikker på at holde husstøvmider væk.

Vask desuden dit flexlagen regelmæssigt. Sengetøj bliver hurtigt fyldt med døde hudceller, hår og sved. En god tommelfingerregel er derfor at vaske betræk og lagen cirka hver 14. dag. Har du allergi overfor husstøvmider skal du dog overveje at vaske dit sengetøj noget oftere.

Husk at skifte dit flexlagen ind i mellem

Det er en rigtig gode ide, at skifte dit flexlagen ud med jævne mellemrum. Som alt andet, bliver lagner med tiden slidt. Dette nedsætter komforten.

Det er ikke sjovt at sove på et nedslidt lagen hver eneste nat. Så gør dig selv den tjeneste, at skifte dine lagner ud et par gange om året.

Spørgsmål og information

Har du spørgsmål til dit valg af lagen, eller ønsker du at vide mere om vores produkter er du altid velkommen til at ringe til os på 42 912 100. Vi sidder klar ved telefonen, og kan hjælpe dig med at vælge det lagen, der passer perfekt til din seng.

Hos Sengebutikken går vi højt op i kvalitet, og vores største ønske er at give dig den bedste nattesøvn. Du har ikke sovet rigtig godt, før du har ligget på et flexlagen fra Sengebutikken!

pr. side
Kuvertlagen 90x200 ( hvid ) Spar
Kuvertlagen 90x200 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x200 Passer til enkeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 269,00
Kuvertlagen 80x200 ( hvid ) Spar
Kuvertlagen 120x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 120x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 160x200 hvid Spar
Kuvertlagen 160x200 (hvid)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 160x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 180x200 Spar
Kuvertlagen 180x200 (mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 180x200 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 80x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 80x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Flex Rullemadras 160x200 - 60cm H-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 160x200 H-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 160x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Kuvertlagen 80x200 hvid Spar
Kuvertlagen 80x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 80x200 Passer til enkeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 269,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 200x200 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 200x200 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x210 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 80x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 80x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 249,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 90x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 90x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 249,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 160x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 160x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 369,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 180x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 180x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 369,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 140x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 140x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 349,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 180x200 - 60cm H-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x200 H-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 140x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 140x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 620,00
Flex Rullemadras 180x210 - 70cm H-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x210 H-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x210 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 90x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 90x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 80x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 80x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 90x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 90x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 140x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 140x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 449,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 160x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 160x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 549,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 180x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 549,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 180x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 549,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 160x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 160x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 549,00
Kuvertlagen 180x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 90x210 (sort)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 140x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 140x200 (hvid)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 140x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 180x210 ( lysegrå ) Spar
Kuvertlagen 140x210 (sort)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 140x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 180x210 ( mellemlilla) Spar
Kuvertlagen 180x210 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 180x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 180x210
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 180x210 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 389,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 210x210
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 210x210 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 699,00
vådliggerlagen 80x200 Spar
vådliggerlagen 200x200
0 Anmeldelse(r)

Vådliggerlagen 200x200 Vandtæt madras beskytter. 100% Bomuld, med vandtæt bagside. Vævning: Kraftig Twil = 215 g./m2.

På lager
kr 649,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 210x210 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 210x210 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 210x210 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 220x220 - 60cm H-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 220x220 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 220x220 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Kuvertlagen 90x200 ( hvid ) Spar
Kuvertlagen 90x200 (hvid)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x200 Passer til enkeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 269,00
Kuvertlagen 90x200 ( hvid ) Spar
Kuvertlagen 90x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x200 Passer til enkeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 269,00
Kuvertlagen 90x210 (sort) Spar
Kuvertlagen 90x210 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 180x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 90x210 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 90x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 80x200 ( hvid ) Spar
Kuvertlagen 120x200 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 120x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 140x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 140x200 (mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 140x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 140x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 140x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 140x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 140x200 ( råhvid ) Spar
Kuvertlagen 140x200 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 140x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 369,00
Kuvertlagen 160x200 hvid Spar
Kuvertlagen 160x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 160x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 160x200 hvid Spar
Kuvertlagen 160x200 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 160x200 Passer til halvandenmandsseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 180x200 Spar
Kuvertlagen 180x200 (lyseblå)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 180x200 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 180x200 Spar
Kuvertlagen 180x200 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 180x200 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Kuvertlagen 180x210 ( mellemlilla) Spar
Kuvertlagen 180x210 (sand)
0 Anmeldelse(r)

Kuvertlagen 180x210 Passer til 2x enkeltsenge eller 1 dobbeltseng.  Topmadras lagen 100% Bomuld Extra fin percale, 200 TC.

På lager
kr 469,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 60cm H-split (Sort)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 60cm H-split (Mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Sort)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 180x200 - 60cm H-split (Sort)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 180x200 H - Lagen 60cm split 11cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 180x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC 

På lager
kr 599,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 70x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 80x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 100x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 80x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 329,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 150x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 140x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 449,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 120x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 140x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 449,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 120x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 140x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 449,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 170x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 160x210 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 549,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 200x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 210x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 210x210
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 220x200
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 220x220
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 749,00
Rullemadras 80x200 Spar
Rullemadras 210x220
0 Anmeldelse(r)

Quiltet rullemadras 180x200 Madras beskytter 100% Bomuld

På lager
kr 749,00
Flex Rullemadras 180x210 - 80cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x210 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x210 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex Rullemadras 160x200 - 80cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 160x200 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 160x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex Rullemadras 160x200 - 90cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 160x200 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 160x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 180x200 - 80cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x200 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 180x200 - 90cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x200 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 180x200 - 100cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x200 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex Rullemadras 180x210 - 90cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 180x210 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 180x210 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 200x200 - 60cm H-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 200x200 H-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 200x200 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 210x210 - 70cm H-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 210x210 H-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 210x210 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 649,00
Flex/Split Rullemadras 160x200 Spar
Flex Rullemadras 210x210 - 90cm U-split
0 Anmeldelse(r)

Flex Rullemadras 210x210 U-split Quiltet Rullemadras til elevationsseng 210x210 Med split sygning, passer elevationssenge 100% Bomuld

På lager
kr 749,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 80cm U-split (Hvid)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 80cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Flex / Split Lagen 160x200 Spar
Flex Lagen 160x200 - 80cm U-split (Mørkegrå)
0 Anmeldelse(r)

Flex lagen, split lagen 160x200 H - Lagen 60cm split 7cm højde passer til topmadrassen på elevationsseng 160x200 100 % Bomuld Extra fin Percale 200 TC

På lager
kr 599,00
Viser 1 - 80 af 100

Lagner og sengelinned