Billig Elevations seng 180x200 New York M. Multipocket (Fast)
Kundeanmeldelse
af Sengebutikken.dk
Super hurtig levering
"Bestilte et lagen og en rullemadras, to dage efter kom det med posten. Udemærket udvalg. Handler der gerne igen :)"
- Catrine
5 ud af 5 stjerner

Kun online

Garant Luksus Elevations seng 180x200 Multipocket (Fast)

 • Tilfredshedsgaranti (Prøv i 60 dage)
 • Gratis levering (2 - 12 hverdage)
 • Prisgaranti
 • 5 stjerner på TrustPilot

 • 25 års garanti
 • Vendbar madras med multipocket fjedre i fast hårdhed
 • Kraftig 8 cm. topmadras i memory foam eller latex
 • Inkl. trådløs fjernbetjening og Linak motor

Flere detaljer

Vælg farve
Vælg hårdhed
Topmadras type
Bensæt (4 ben)
Sengegavl

kr 15.999,00

-kr 15.995,00

kr 31.994,00

Delbetaling
800 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 800 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Garant Kampagne Luksus elevations seng 180x200 M. Multipocket fjedre Fast

Her får du en lækker god kvalitets seng fra sengebutikkens egen kollektion, Garant Senge . De vendbare Multipocket madrasser er polstret med en krafig 25mm Natur Latex kerne indeni madrassen.

Med denne elevationsseng i højeste kvalitet. Ovenpå fjederne inden i denne madras ligger en kraftig Natur Latex kerne polstring.  Kobinationen af multipocket fjederne i absolut højeste kvalitet og den kraftige Natur Latex kerne polstring placere denne type madras sig i toppen blandt de bedste madrasser på marked.    

Ud over en af de bedste madrasser på marked, så får du med denne elevationsseng en 20 cm høj kraftig elevations senge ramme inkl. Slidstærk møbelstof og fod & sidebremser. Elevationssengen har indbygget justerbare lameller, så du kan regulere hårdheden nederst i elevationssengen og på den måde kan du ændre på hvor hård madrassen skal være ovenpå din nye elevationssenge. Systemet virker ganske udmærket men endnu bedre på markeds bedste madrasser fordi kvaliteten af fjederne i de bedste madrasser er af en meget høj kvalitet, samtidig er det altafgørende at polstringen ovenpå fjederne er elastisk for at kunne følge zonerne. Derfor bruger man natur latex som polstring ovenpå de bedste madrasser, fordi det er et elastisk rent natur matriale. På den måde får du både optimal støtte og udnyttelse af fjederne i madrassen men samtidig også en meget holdbar madras med en lang levetid.

 Elevationsenge serien er monteret med markeds bedste elevations motor fra Linak, Linak motoren er kendt fr at være energibesparene, støjfri, driftsikker og har en meget lang levetid. Der er trådløs fjernbetjening, og det er nemt at betjene elevationssengen, du slipper for ledninger og du skal aldrig tænke på at skulle skifte batterier. Der er indbygget led natte lys i motoren som nemt tændes og slukkes med den trådløse fjernbetjening. Men en Linak elevations motor monteret på din nye seng så er du endnu et skridt nærmerer på en af de bedste elevationssenge på marked.  

Da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten men syntes at du her skal have den bedste elevationsseng på marked, har vi nøje udvalgt denne kraftige 80 mm. tykke natur latex topmadras med quiltet vaskbart betræk. Latex kernen i denne topmadras er den samme latex som bruges som polstring oven på fjederne inde i madrassen på elevationssengen. Med andre ord en gennemført rigtig god elevationsseng bestående af de bedste senge dele i allerhøjeste kvalitet. 

Du kan vælge om du vil have enkelt topmadrasser i 90x200 på din nye elevationsseng. Eller hvis du vil undgå revnen i midten af elevationssengen så kan du tilkøbe den smarte split topmadras for kr. 1000,-

Garant Luksus elevationsseng i høj kvalitet fra sengebutikken er produceret i Danmark

På denne serie af elevationsenge får du 25 års Garanti.  

elevationsseng sengebutikken

Total højde Total højde 65 med 19 cm. ben + , 20 cm. rammebund, + 18 cm madras, + 8 cm topmadras
Fjedretype Multipocket fjedre giver dig den optimale støtte og søvn komfort samt x-stra lang levetid.
Antal fjedre pr. kvm. 520 fjedre pr. kvm.
Komfortzoner 5 komfortzoner som giver dig den optimale støtte ved lænd, hofte og skuldre.
Produktions land Sengen er fremstillet på Dansk sengefabrik som sikrer sengens kvalitet
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Maks. person vægt (vælg din) 110 kg +
Bedømmelse 
Katrine 2015-10-29

Køb af ny seng

Vi er yderst tilfredse, Det er virkelig en lækker seng. Aldrig før har vi haft sådan en luksuriøs seng. Tak for den gode service og tilbud.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger, for en fantastisk lækker seng og rigtig god service..

Vh.

Jesper & Katrine

Skriv en anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

Garant Luksus Elevations seng 180x200 Multipocket (Fast)

Garant Luksus Elevations seng 180x200 Multipocket (Fast)

 • 25 års garanti
 • Vendbar madras med multipocket fjedre i fast hårdhed
 • Kraftig 8 cm. topmadras i memory foam eller latex
 • Inkl. trådløs fjernbetjening og Linak motor

Skriv en anmeldelse

Levering af din nye seng via. sengebutikken.dk

Når du bestiller din nye seng på sengebutikken.dk, sikre vi dig selvfølgelig 3 professionelle og serviceminded leveringsmuligheder.
Efter købet af din nye seng, ringer vi dig op og aftaler en leveringsdato der passer i din kalender. Leveringen er gratis i hele Danmark, dvs. vi køre gratis til alle (brofaste øer).

Leveringstiden og forløbet med fragtmanden

Der vil typisk gå mellem 5-16 dage, fra bestilling til leveringen af din nye seng finder sted. Så snart en bestillingsvare ankommer til sengebutikkens lager, bliver din kørsel booket ind på den aftalte tid og dato. Vi ringer eller sender dig en sms/mail, med at varen er på lager og bekræfter igen den aftalte leveringstid og dato.

Vores fragtmand ringer dig op 1 time før levering

På dagen for leveringen vil du blive ringet op 1 time, før leveringen finder sted. Så kan du være forberedt og klar til at modtage af din nye seng.

Mindre pakker / forsendelser f.eks. lagner

Hvis du bestiller topmadrasser, dyner, puder eller lagner vil det oftest blive sendt med GLS og placeres i nærmeste pakkeshop hvis ikke du er hjemme til at modtage pakken.

Relaterede produkter

Send meddelelse

Garant Luksus Elevations seng 180x200 Multipocket (Fast)

Garant Luksus Elevations seng 180x200 Multipocket (Fast)

Indtast dit telefonnummer

Indtast din mail-adresse