Billig Topmadras Split / Flex Topmadras
Kundeanmeldelse
af Sengebutikken.dk
Super hurtig levering
"Bestilte et lagen og en rullemadras, to dage efter kom det med posten. Udemærket udvalg. Handler der gerne igen :)"
- Catrine
5 ud af 5 stjerner

Luksus Topmadras Split / Flex Topmadras 180x210 Natur Latex

  • Tilfredshedsgaranti (Prøv i 60 dage)
  • Gratis levering (2 - 12 hverdage)
  • Prisgaranti
  • 5 stjerner på TrustPilot

9 cm. Luksus Split Topmadras med 60 mm. Natur latex  til elevationseng 180x210.

Undgå revnen i midten af sengen med denne smarte Luksus Split Topmadras i højeste kvalitet. 

Flere detaljer

kr 4.999,00

Delbetaling
250 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 250 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.999 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

9 cm. Luksus Split Topmadras med 60 mm. Natur Latex kerne.                 180x210 til elevationsenge.

Split Topmadrassen kan bruges til alle elevationssenge. Topmadrassen fås i flere forskellige senge mål, og kan således bruges til mange typer senge med elevation. Split Topmadrassen fås som Split Latex madras, Memory Form madras eller som talalay latex madras. De mest almindelige senge mål på en dobbelt elevationsseng er 160x200, 180x200 eller 180x210. Men har du en elevationsseng i et specielt mål så kan du med fordel kontakte senge butikken, vi er leverings dygtige i alle senge, madrasser og topmadrasser i alle mål, og kan således også leverer split topmadrasser til alle senge med elevation i alle mål.

Split Topmadrasser findes i mange forskellige kvaliteter, her på siden har vi valgt kun at vise og tilbyde den højeste og bedste kvalitet af topmadrasser til elevations senge.

Er du interesseret i en billig topmadras til din seng med elevation, kan du kontakte senge butikken, vi er også leveringsdygtige i de billige topmadrasser, hvis du gerne vil gå lidt på kompromis med kvaliteten på din nye topmadras til din elevationseng.

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten når du skal købe ny topmadras til din elevationsseng, så anbefaler senge butikken at du køber en af de viste topmadrasser her på siden. Senge butikken indestår 100 % for den høje kvalitet på de viste topmadrasser. Det uanset om du vælger Vores Latex, Memory Form, Talalay Latex, eller en Lapur topmadras.

Alle madrasserne har en høj bæreevne = lang levetid og holdbarhed, alle topmadrasserne har aftageligt og vaskbart betræk, alle modellerne er allergi venlige, de er åndbare og ventilerende og udført i højeste og den bedste kvalitet i topmadrasser på marked.

Luksus kvalitets topmadras i de bedste materialer og højeste kvalitet beskytter fjederne i din madras, så madrassen holder længere, samtidig giver en god topmadras en bedre ligge komfort og således en bedre søvn.

Skriv en anmeldelse

Luksus Topmadras Split / Flex Topmadras 180x210 Natur Latex

Luksus Topmadras Split / Flex Topmadras 180x210 Natur Latex

9 cm. Luksus Split Topmadras med 60 mm. Natur latex  til elevationseng 180x210.

Undgå revnen i midten af sengen med denne smarte Luksus Split Topmadras i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse

Levering af din nye seng via. sengebutikken.dk

Når du bestiller din nye seng på sengebutikken.dk, sikre vi dig selvfølgelig 3 professionelle og serviceminded leveringsmuligheder.
Efter købet af din nye seng, ringer vi dig op og aftaler en leveringsdato der passer i din kalender. Leveringen er gratis i hele Danmark, dvs. vi køre gratis til alle (brofaste øer).

Leveringstiden og forløbet med fragtmanden

Der vil typisk gå mellem 5-16 dage, fra bestilling til leveringen af din nye seng finder sted. Så snart en bestillingsvare ankommer til sengebutikkens lager, bliver din kørsel booket ind på den aftalte tid og dato. Vi ringer eller sender dig en sms/mail, med at varen er på lager og bekræfter igen den aftalte leveringstid og dato.

Vores fragtmand ringer dig op 1 time før levering

På dagen for leveringen vil du blive ringet op 1 time, før leveringen finder sted. Så kan du være forberedt og klar til at modtage af din nye seng.

Mindre pakker / forsendelser f.eks. lagner

Hvis du bestiller topmadrasser, dyner, puder eller lagner vil det oftest blive sendt med GLS og placeres i nærmeste pakkeshop hvis ikke du er hjemme til at modtage pakken.

Relaterede produkter

Send meddelelse

Luksus Topmadras Split / Flex Topmadras 180x210 Natur Latex

Luksus Topmadras Split / Flex Topmadras 180x210 Natur Latex

Indtast dit telefonnummer

Indtast din mail-adresse