Billig Top Madras Latex  80x200
Kundeanmeldelse
af Sengebutikken.dk
Super hurtig levering
"Bestilte et lagen og en rullemadras, to dage efter kom det med posten. Udemærket udvalg. Handler der gerne igen :)"
- Catrine
5 ud af 5 stjerner

Exclusive Top Madras Tallalay Latex 140x200

  • Tilfredshedsgaranti (Prøv i 60 dage)
  • Gratis levering (2 - 12 hverdage)
  • Prisgaranti
  • 5 stjerner på TrustPilot

Exclusive Tallalay Latex Topmadras:  140x200
10 cm Tallalay Latex topmadras med 60 mm. tallalay kerne og 500 g Ny Ren Uld. Vendbar kølende og varmende side. Topmadras i særklasse

Flere detaljer

kr 5.999,00

Delbetaling
300 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 300 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Exclusive Tallalay Latex Topmadras: 140x200
10 cm Tallalay Latex topmadras, med 60 mm Tallalay kerne og 500 g. Ny Ren Uld. Topmadrassen er vendbar og har en kølende side og en varmene side, betrækket er antibakterielt bamboo behandlet og vaskbart. 
Denne eksklusive luksus topmadras kan med fordel vælges og bruges på alle senge butikkens madrasser og senge hvis du ønsker den absolut bedste sove komfort og samtidig kun vil have rene naturlige produkter som fremstilles helt uden brug af nogle kemikalier eller andre syntetiske tilsætninger. 
Tallalay latex er super fleksibel og kan derfor også benyttes på en elevationsseng uden problemer. Denne topmadras har samtidig et væsentlig mindre højde tab / sætning end andre typer Latex, den er antibakteriel, antiallergisk og kan modstå husstøvmider og skimmel. 
Her får du ægte Ren Luksus, Komfort og Velvære. Rene Naturlige og miljø venlige materialer og langt flere bedre nætter i rigtig mange år. 
Exclusive Topmadras er i en særklasse for sig selv, den er i absolut højeste og bedste kvalitet og formentlig den bedste topmadras på marked. 

Skriv en anmeldelse

Exclusive Top Madras Tallalay Latex  140x200

Exclusive Top Madras Tallalay Latex 140x200

Exclusive Tallalay Latex Topmadras:  140x200
10 cm Tallalay Latex topmadras med 60 mm. tallalay kerne og 500 g Ny Ren Uld. Vendbar kølende og varmende side. Topmadras i særklasse

Skriv en anmeldelse

Levering af din nye seng via. sengebutikken.dk

Når du bestiller din nye seng på sengebutikken.dk, sikre vi dig selvfølgelig 3 professionelle og serviceminded leveringsmuligheder.
Efter købet af din nye seng, ringer vi dig op og aftaler en leveringsdato der passer i din kalender. Leveringen er gratis i hele Danmark, dvs. vi køre gratis til alle (brofaste øer).

Leveringstiden og forløbet med fragtmanden

Der vil typisk gå mellem 5-16 dage, fra bestilling til leveringen af din nye seng finder sted. Så snart en bestillingsvare ankommer til sengebutikkens lager, bliver din kørsel booket ind på den aftalte tid og dato. Vi ringer eller sender dig en sms/mail, med at varen er på lager og bekræfter igen den aftalte leveringstid og dato.

Vores fragtmand ringer dig op 1 time før levering

På dagen for leveringen vil du blive ringet op 1 time, før leveringen finder sted. Så kan du være forberedt og klar til at modtage af din nye seng.

Mindre pakker / forsendelser f.eks. lagner

Hvis du bestiller topmadrasser, dyner, puder eller lagner vil det oftest blive sendt med GLS og placeres i nærmeste pakkeshop hvis ikke du er hjemme til at modtage pakken.

Relaterede produkter

Send meddelelse

Exclusive Top Madras Tallalay Latex  140x200

Exclusive Top Madras Tallalay Latex 140x200

Indtast dit telefonnummer

Indtast din mail-adresse