Hvem er Sengebutikken?

Sengebutikken.dk er udelukkende en netbutik, der er ejet og drevet af Sengeland Danmark. Vi har hovedsæde i Søborg, hvor Sengelands butik ligger. Derfor har du også altid mulighed for at besøge os og prøve, røre og føle vores produkter.

Vi sælger skønhedssøvn, og derfor samarbejder vi kun med førende sengeeksperter fra Danmark og Tyskland, der ligesom os selv prioriterer kvalitet og luksus meget højt. Uden den rette kvalitet får du nemlig ikke den ideelle skønhedssøvn, som du har fortjent.

Hvorfor skal du have en god seng?

Vi mennesker tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor skal vi alle være opmærksomme på, om vi får det optimale ud af vores nattesøvn. Vi kan hjælpe dig med at forbedre din nattesøvn, hvilket både vil gavne dit velvære og helbred.

Vores brede sortiment i netbutikken af kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser opdateres altid med den nyeste sengeteknologi for at opnå maksimal komfort og luksus.

Med de nyeste metoder indenfor industrien, kan vi blandt andet hjælpe dig af med rygproblemer, svedturer om natten og give dig bedre nakkestøtte. I vores webshop kan du finde nogle af Danmarks bedste senge heriblandt:

Sengebutikkens mission er at give dig bedre søvn

Sengebutikkens mission er at finde den helt rigtige seng eller madras til dig. Derfor vejleder vores sengeeksperter dig på bedste vis, så de kan få lige netop dine behov opfyldt. Vi fortæller altid åbent og ærligt, hvad vi anbefaler og hvorfor.

Vi lever efter princippet, at vi hellere vil have, at du kommer hjem med det rigtige end med en bitter smag i munden efter at have købt noget alt for dyrt eller noget, som du slet ikke havde brug for.

For at sikre din skønhedssøvn forhandler vi kun senge og madrasser i allerhøjeste kvalitet. Derfor køber vi kun ind fra sengemærker, der giver dig den danske kvalitet eller den tyske gennemtestet og prisvindende grundighed. I den sammenhæng er alle vores produkter i netbutikken produceret og testet i Danmark eller Tyskland.

Hvordan sikrer vi dig den bedste kvalitet?

Sengebutikkens personale bliver på samme måde som de senge, vi sælger, løbende opdateret med den nyeste viden indenfor senge- og madrasteknologien. Personalet får ofte kurser hos de førende danske og tyske sengeeksperter, så vi kan holde vores standard i top. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at vi har sengeeksperter selv her i butikken.

Når du køber et produkt hos Sengebutikken, er du garanteret en gennemtestet seng i høj kvalitet, produceret på forsvarlig vis, der tager hensyn til miljøet også i dit nærområde.

Du er garanteret en luksusseng, der ikke går på kompromis med hverken materialer eller komfort. Det er blandt andet én af årsagerne til, at vores komponenter skal produceres i Danmark og Tyskland, så kinesiske lavkvalitets komponenter ikke sniger sig ind i de produkter, som vi sælger.

Hvem laver vores produkter?

Alle materialer og komponenter i vores senge og madrasser er udviklet af førende danske og tyske sengeeksperter. Dette indbefatter alt lige fra fjedre, møbelstoffer/tekstiler, motorer, ophæng, bolte m.m. kort sagt alt. Produkterne produceres og samles i Danmark eller Tyskland.

Vi vil gerne sikre din skønhedssøvn og bevare vores høje kvalitet og luksus. Derfor vælger vi at handle med mennesker, der er miljøbevidste, og som ikke bruger komponenter til senge og madrasser fra tvivlsomme lande med lave lønninger.

Alle vores tiltag er baseret på at give dig den bedst mulige seng med den bedste holdbarhed, der kan sikre din skønhedssøvn mange år i fremtiden. I vores webshop kan du blandt andet finde følgende produkter:

  • Vendbare madrasser
  • Trykaflastende madrasser
  • Topmadrasser

Hvor kan du finde os?

Sengebutikken er udelukkende en netbutik, men du kan tage skridtet videre og besøge vores showroom hos Sengeland Danmark i Søborg. Her kan du se, prøve, røre og føle alle vores produkter og få en god snak med vores sengeeksperter.

Du skal endvidere være velkommen til at sende os en mail eller ringe til os på 42 91 21 00, hvis du har nogen spørgsmål. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare dit spørgsmål så hurtigt og så fyldestgørende som muligt.